Fine Dining
Operakällarens Matsal
MICHELIN RESTAURANG*
Upplev Sveriges
vackraste matsal
Operakällarens Matsal, vars originalinteriör med väggmålningar, förgylld ekpanel, kassettak och takkronor anses av många vara Sveriges vackraste. Arkitekttrion Claesson Koivisto Rune har med hjälp av stora speglar, nya möbler och armaturer förvandlat salen till en modern restaurang i tiden.
Här serveras internationell haute cuisine och i vår vinkällare finns ett stort urval av utsökta viner från hela världen. Operakällaren har en stjärna och hela fem röda bestick i Guide Michelin och är även medlem i "Les Grandes Tables du Monde/Traditions & Qualité" - en sammanslutning av världens förnämsta restauranger.
I augusti välkomnar Operakällarens Matsal Viktor Westerlind som ny kökschef. Efter många års arbete på stjärnkrogar så som F12, Frantzén och Aira tar Viktor nu över köket på en av landets mest prestigefyllda restauranger. Utöver sina många år som kökschef har Viktor tävlat för svenska kocklandslaget där han tagit silver i Culinary World Cup och guld i Culinary Olympics. År 2009 vann han även Årets Kock.
Med Viktor i köket ska restaurangen bevara sitt hedersmärke, Tradition & Kvalitet, samtidigt som den utvecklas och förbättras.

Matsalen har en stjärna och hela fem röda bestick i prestigefyllda Guide Michelin.

I Operakällarens Matsal serveras internationell haute cuisine.

Inled kvällen med champagne och kanapéer på Verandan, med ny interiör och soffgrupper samt utsikt över Kungliga Slottet.

Meriterade Viktor Westerlind är Operakällarens nya kökschef

Med Viktor i köket ska restaurangen bevara sitt hedersmärke, Tradition & Kvalitet, samtidigt som den utvecklas och förbättras.
