Sveriges vackraste matsal

"Sveriges vackraste kulturminnesmärkta restaurangmiljö har lyfts fram i hela sin magnificiens med hjälp av stundtals snillrika designlösningar, som prickar alldeles rätt mellan formellt och informellt. Det sammanlagda resultatet är en fantastisk miljö som aktivt lyfter humör och stämning."
ÅRETS MILJÖUPPLEVELSE / White Guide 2006

Operakällarens Matsal, vars originalinteriör med väggmålningar, förgylld ekpanel, kassettak och takkronor anses av många vara Sveriges vackraste. Med hjälp av stora speglar, nya möbler och armaturer har arkitekttrion Koivisto / Claesson / Rune förvandlat salen till en modern restaurang i tiden.

>> Se film från Operakällarens Matsal

Operakällarens Matsal serverar internationell haute cuisine, signerad Stefano Catenacci. I vår vinkällare finns ett stort urval av utsökta viner från hela världen. Operakällaren har egen champagne, calvados, whiskey och snapsen Stenborgare.

Operakällaren har en stjärna och hela fem röda bestick i Guide Michelin och är även medlem i "Les Grandes Tables du Monde/Traditions & Qualité" - en sammanslutning av världens förnämsta restauranger.


Sveriges vackraste matsal

Sveriges vackraste matsal

© Copyright Operakällaren 2007. All rights reserved.

Powered by iPublishing